Cart 0

Hieronder een overzicht van de veel gestelde vragen. Mocht je een vraag hebben die er niet tussen staat, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

ALGEMENE VRAGEN

Waarom FiscaalContract?

Waarom zou ik een overeenkomst, (pensioen)berekening of checklist bij FiscaalContract.nl laten maken of downloaden?

Bij FiscaalContract.nl voldoen de berekeningen en overeenkomsten aan alle fiscaal-juridische eisen. De documenten worden door onze fiscalisten en juristen zelf gebruikt en zoveel mogelijk up to date gehouden.

Klantgerichtheid, hoogwaardige dienstverlening, snelheid en accuraatheid zijn de kernwaarden van FiscaalContract.nl. Onze pro-actieve fiscaal-juristen zijn lid van de beroepsgroep voor fiscalisten en juristen en zijn verplicht om jaarlijks cursussen te volgen en/of te geven om up-to-date te blijven.

Bij FiscaalContract.nl staan de documenten centraal. Deze documenten worden gemaakt door ervaren juristen. Verder bevat onze site geen banners, vragen wij je niet het hemd van het lijf, alle gegevens die wij vragen hebben wij nodig voor de afhandeling van de orders. Wij sturen je geen nieuwsbrief als je daar niet om gevraagd hebt. En als je de nieuwsbrief wel krijgt (omdat je daar om gevraagd hebt) bevat deze onder andere nieuws over nieuwe ontwikkelingen, producten van FiscaalContract.nl.

Specifieke vragen over pensioen of reorganisaties?

Op PensioenContract vind je alle documenten en pensioenberekeningen bij elkaar. Vind u uw document niet terug of wilt u begeleiding voor een bezwaar of beroepsprocedure, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte.

Op ReorganisatieContract vind je alle documenten, berekeningen en checklisten die nodig zijn voor een reorganisatie. Of het nu om een fusie of splitsing gaat, de (ver)koop van een onderneming aan derde of binnen de familie (BOR), een ruisende of geruisloze inbreng, een bedrijfsfusiefaciliteit. Omdat de meeste reorganisaties complex zijn, kunnen wij ook het hele proces tegen scherpe prijzen voor u uitvoeren.

Geinteresseerd, stuur een e-mail naar info@FiscaalContract.nl of bel ons op: 015 – 700 9714.

VRAGEN OVER DOCUMENTEN, BEREKENINGEN & MAATWERK (ADVIES)

Kan ik een overeenkomst, (pensioen)berekening of advies op maat krijgen?

Ja, bij FiscaalContract.nl kun je advies krijgen om je fiscale positie te optimaliseren, reorganisatie of koop te laten uitvoeren/begeleiden, een estate planningsadvies te krijgen of een aangifte erfrecht te laten verzorgen, overeenkomsten op maat te laten maken, een pensioen of lijfrenteberekening te maken, etc.  Geïnteresseerd, stuur een e-mail naar info@FiscaalContract.nl of bel ons op 015 – 700 9714.

Wij bieden hoogwaardige praktijkdocumenten

FiscaalContract is lid van 2 fiscaal en juridische beroepsgroepen  (RB & NEVOA) en maakt daarnaast gebruik van een netwerk van specialisten. De documenten en modellen zijn derhalve van hoogwaardig nivo en afgestemd op het MKB.

Wat voor bestanden krijg ik?

Na de bestelling en betaling krijg je mail met daarin het door jouw bestelde document. Onze documenten worden geleverd in reguliere Microsoft Word of Excel bestanden dan wel PDF bestanden. Heb je geen Microsoft dan kun je altijd nog Open Office gebruiken. Voor PDF bestanden kun je bijvoorbeeld Adobe Acrobat gebruiken.

Onze algemene voorwaarde en factuur worden geleverd in PDF en kunnen gelezen worden met Acrobat Reader.

VRAGEN OVER DE BETALING, BTW EN ORDERAFHANDELING

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Je kunt op 3 manieren je bestelde documenten betalen. Ook voor betalingen van buitenlandse rekeningen bieden wij oplossingen. Tijdens het betaalproces kun je kiezen voor betalen met je creditcard, Bitcoin, met je pinpas via iDEAL/Mister Cash/SOFORT, via Paypal of vooruitbetalen middels overboeking bij je bank door betaling van de factuur. Wij rekenen geen extra kosten voor het betalen met je creditcard. Woon je niet in Nederland dan kunt u zoals u gewend bent met je creditcard betalen dan wel via SOFORT, Mister Cash. En Last but not least, ook met Bitcoin kun je bij ons betalen!

Het voordeel van betalen met iDEAL is dat je in jouw eigen vertrouwde bankomgeving terecht komt en de bestelling na betaling gelijk verwerkt wordt. Momenteel zijn alle grote banken bij iDEAL aangesloten.

Als je kiest voor vooruitbetaling middels een factuur wordt de bestelling pas verwerkt indien de betaling binnen is. Een mail dat de betaling is gedaan (met screenshot) wordt gewaardeerd!

Je ontvangt overigens in beide gevallen een e-mail per factuur met vermelding van BTW. Als je dus met zakelijke doeleinden een bestelling doet, dan kan je de betreffende factuur voor je eigen administratie gebruiken.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

De op onze website getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Op de factuur die je krijgt staat de BTW gespecificeerd.

Hoe verloopt een orderafhandeling?

Je selecteert de gewenste documenten, legt ze in de winkelwagen en drukt op de reken af knop. Vervolgens selecteer je de gewenste betaalmethode, accepteert de algemene voorwaarde en plaatst de bestelling. Daarna loop je het door jou gewende betaalproces met je betaalprovider door. Nadat je het betalingsproces hebt doorlopen, kom je weer terug op de site en zie je de orderdetails nogmaals. Binnen enkele minuten ontvang je het document op het door jou opgegeven mailadres.